Bankjegyszámláló

Telefon: 06 (1) 401-0938
Mobil: 06 (70) 6-760-760

Fax: 06 (1) 401-0939Szállítási és fizetési feltételek

A megrendelt áru személyesen irodánkban készpénz, bankkártyás fizetéssel vagy előre átutalással, kiszállítás esetén pedig utánvétellel, előre átutalással vagy internetes bankkártyás fizetéssel vehető át.

Cégünk vidékre a GLS vagy az MPL (Magyar Posta) futárszolgálattal szállítja a megrendelt termékeket. A csomagok kiszállítását a futárszolgálat másnapi kézbesítéssel tudja biztosítani (15:00-ig leadott rendelések esetén), a fizetés pedig utánvétellel történik, amit a futárnak kell fizetni a csomag átvételekor. A csomag átvételekor kérjük, győződjön meg annak épségéről és sértetlenségéről, és csak utána adja át az ellenértéket a kiszállítónak. Bármilyen gond esetén a szállítóval vetessen fel jegyzőkönyvet, és ezt küldje el címünkre, mert csak ennek birtokában áll módunkban problémáját megoldani.

A megrendelt termékeket munkanapokon tudjuk kiszállítani, munkaidőn belül (8:00-17:00), ezért kérem mindenképpen olyan szállítási címet adjanak meg, ahol a futár kézbesíteni tudja a csomagot a fent említett időn belül.

Megrendelését leadhatja internetes áruházunkon keresztül vagy telefonon is. Az internetes áruházon keresztül leadott rendelések esetén, pontosan töltsék ki a szállításhoz szükséges adatokat, mert hiányos, vagy szándékosan rosszul kitöltött adatlappal érkező rendeléseket nem áll módunkban feladni.

Szállítási árak

A szállítási költség bruttó 15.000 Ft feletti megrendeléséknél ingyenes, minden egyéb esetben bruttó 1.999 Ft, amit minden esetben a kiszállítást végző futárnak kell fizetni a megrendelt termékek árával együtt. A fenti költségeket akkor is egyszer kell megfizetni, ha egy rendelést csak több csomagban vagy nem egy időben tudjuk kiszállítani.


Garancia és adatvédelem

Internetes áruházunkban megvásárolható termékekre minden esetben, a Magyar törvények által előírt szavatosság vonatkozik (151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet), amely bruttó 10.000 Ft feletti termékekre 12 hónap, kivéve, ha a gyártó hosszabb garanciát biztosít. Fényforrásokra, UV lámpára a garancia nem vonatkozik.

A Fogyasztó a 17/1999 (II.5) Korm. rendelet 4. §-a alapján jogosult az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállni a vásárlástól. Az elállási jog nem illeti meg a vállalkozást, azaz az olyan személyt, aki a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében jár el.

Fontos azonban, hogy ez a jog csak akkor érvényesíthető amennyiben a terméken és csomagolásán nem láthatóak jelentősen a használat nyomai. Amennyiben él ezen jogával kérjük előre tájékoztassa cégünket az kapcsolat menüpontban található bármely elérhetőségi telefonszám egyikén. Ezen felül fontos tudnivaló, hogy az így visszaküldött termékek szállítási költségét önnek kell állni (Utánvételes termékeket nem áll módunkban átvenni!), valamint az eredeti kiküldés ára sem visszatérítendő az elállás esetén, akkor sem, ha ingyenes szállítással kapta a terméket. (Ez esetben bruttó 1.999 Ft szállítási költség fizetendő) Szintén fontos szempont, hogy a visszaküldött terméknek újszerűnek kell lennie, mivel használt termékek esetén az elállás nem érvényesíthető. Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Megrendelőt terhelik.

A cégünkhöz beérkező adatokat kizárólag a szállítás lebonyolításához használja fel, és külső fél számára semmilyen formában adatot nem ad ki. Kivételt képez a GLS és MPL futárszolgálat, akik a feladatuk elvégzéséhez szükséges adatokat kapják meg.

Törvényi szabályozás

A BANKNOTE Kft., mint a Webáruház üzemeltetője kijelenti, hogy az áruház működtetését mindig az aktuális érvényben lévő törvényi szabályozás szerint végzi. (T/5141. számú törvényjavaslat.) A "bankjegyszamlalo.hu" webáruházat az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény ("Ektv.") alapján szolgáltatóként BANKNOTE Kft. működteti.

Elektronikus visszaigazolás
A Webáruház minden érvényes rendelésről visszaigazoló e-mailt küld 48 órán belül. Csak a visszaigazolt megrendelés érvényes.

Szerződéskötés nyelve
A felek között létrejött szerződés nyelve magyar.

Szerződéskötés folyamata
A szerződéskötéshez szükséges, egymásra épülő technikai lépéseket a rendszer automatikusan kínálja fel vásárlóinknak. A folyamatot a vásárló a megrendelés elküldéséig bármikor megszakíthatja. A megrendelés elküldését megelőzően vásárlóinknak lehetősége nyílik az általa bevitt adatokat ellenőrizni és az esetleges adatbeviteli hibákat javítani. Vásárlónk által elküldött megrendelés szerződéskötésre irányuló jognyilatkozatnak minősül. Az e-szerződés akkor jön létre, amikor a megrendelés általunk történő - nem az automatikus, hanem a részletekben egyeztettet - visszaigazolása vásárló partnerünkhöz általa hozzáférhetően megérkezik. Amennyiben ez a megrendelés elküldésétől számított 48 órán belül sem érkezik meg, partnerünk mentesül az ajánlati kötöttség alól.

Szerződések iktatása
A létrejött szerződéseket a Webáruház nem iktatja, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. A vásárlások tényét számlával kell igazolni vitás esetekben.

Vitás esetek
A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezésére, szerződő felek értékhatártól függően a Pesti Központi Kerületi Bíróság, illetve a Fővárosi Bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

Amennyiben bármilyen kérdés felmerülne a szállítási és garanciális feltételekkel kapcsolatban, kérem hívják cégünket, ahol válaszolunk a felmerülő kérdésekre.

Legnépszerűbb termékek
DL103 pénzvizsgáló DL103
6.210 HUF
UV FLASH pénzvizsgáló UV FLASH
5.702 HUF
6W UV cső 6W UV
1.626 HUF
Cashtech 160 UV/MG bankjegyszámláló Cashtech 160 UV/MG
65.913 HUF
DL 01 pénzvizsgáló DL 01
2.908 HUF
Cashtech 3500 UV/MG bankjegyszámláló Cashtech 3500 UV/MG
107.823 HUF
DL106 pénzvizsgáló DL106
6.337 HUF
Cashtech 9200 bankjegyszámláló Cashtech 9200
444.373 HUF
Cashtech 8000 bankjegyszámláló Cashtech 8000
380.873 HUF
Banknote pénzvizsgáló toll Banknote
2.337 HUF


Minden jog fenntartva! bankjegyszámláló.hu ©2008-2018 (EURO-3)
Elfogadott kártyák

Általános Szerződési Feltételek |  Impresszum |  UV lámpa |